Fotografia de absolventi reprezinta o activitate complexa si stilistic vorbind este o imbinare intre fotografia de fashion si cea comerciala. Pentru finalizarea partii foto pentru o clasa de absolventi sunt necesare mai multe intalniri intre fotograf si clasa, timp in care se stabilesc detalii organizatorice, se fotografiaza sau se livreasa materiale tiparite. In cele ce urmeaza va voi prezenta in mare activitatile pe care le vom sustine impreuna:
In primul rand, trebuiesc realizate fotografiile de diploma in cel mai estetic si comercial mod posibil,
Pentru aceasta, voi veni in clasa cu un studio mobil compus din 5 blitzuri cu modificatori, un fundal alb, vom face cate un portret de elev, pana iese perfect, apoi se va retusa profesional si se va tipari.
2. Sedinta foto, o activitate bine planificata, in care elevii vin unul cate unul, singuri sau insotiti de parinti, si petrec 30 de minute sau o ora la sedinta foto personala., functie de pachetul ales, 1 sau 2 Programarile sunt pe ore, elevii nu asteapta cu orele  in parc sau in locatie pana termina colegii lor, nu transpiram, nu ne dor picioarele, nu sifonam tinuta si nici nu ni se face foame sau sete pana cand ne vine randul.
Fiecare elev este tratat ca un client unic !! atat in ceea ce priveste fotografierea cat si retusarea si paginarea albumului, se tine cont de sugestiile si exemplele lui, de tinuta aleasa iar albumul are continut personalizat pentru fiecare.

Fotografierea se face cu blitzuri profesionale pentru iluminare perfecta, se fotografiaza cu obiective dedicate care sa ofere claritate maxima si nicio fotografie nu va fi neclara sau cu alte defecte.

Editarea imaginilor se face individual, imagine cu imagine, nu se aplica filtre de colorizare si gata. Se editeaza profesional, pe monitor calibrat iar imaginile voastre vor arata perfect atunci cand vor fi tiparite sau cand vor fi publicate pe Instagram sau alta aplicatie preferata.
Atasez mai jos cateva imagini  de la sedintele foto si puteti vedea multe altele atat in acest articol cat si in celalalte de pe aria de absolventi.
Dupa sedinta foto de album, care are specific de fashion/beauty, revenim la fotografia pur comerciala si trebuie sa fotografiem absolvirea, banchetul si ultima ora de dirigentie astfel incat toata lumea sa aiba amintiri bine realizate, conform normelor fotografiei comerciale (compozitii bune, culori fidele, fotografierea subiectului in cel mai estetic mod)
Absolventii lasa in grija mea sarcina de a ii face sa arate perfect in fotografiile de la sedinta foto astfel incat sa posteze pe instagram, facebook si sa primeasca album super. Aici intervine partea de fashion, de beauty, si am nevoie de o sedinta foto extinsa cu fiecare elev, pentru a stabili o legatura emotionala, a ajunge sa  cunosc partile cele mai favorabile si a le pune scoate la lumina.

Aceasta este o investitie considerabila de timp si efort din partea fotografului si face ca doar sedinta foto pentru o clasa de absolventi sa dureze cateva zile pe clasa se vine la fotografii organizat, conform unui orar, astfel incat nimeni sa nu astepte cu orele pentru a ii veni randul, fara sa se strice machiajul sa se lase parul sau sa se sifoneze hainele.
fotografiile se realizeaza la orele cu cea mai buna lumina iar fotograful sugereaza locatii care sa puna in valoare subiectul. De regula sedintele foto se tin in restaurante de eveniment (Venue, Nora Prestige, Hotel Ambasador, Flonta, Anturaj, Prestige Events), parcuri (rozelor, Justitiei) sau in aer liber prin oras (Piata unirii, Bastion). Desigur, si alte locatii sunt utilizabile, la sugestia Elevilor.
Fotografii realizate in cadrul acestor sedinte foto se pot vedea pe pagina mea de facebook, in special:
Dar si mai jos, alte cateva exemple, daca tot va aflati aici:
Investitia totala de timp pentru fotograf, per clasa, ajunge undeva la 150 de ore de lucru atunci cand se iau in cosiderare toate activitatile necesare, iar aceast efort nu este posibil si nu da rezultate fara implicarea fiecarui elev si in special a elevului ales sa tina legatura cu fotograful si sa organizeze activitatile.
Pe pagina mea de facebook aveti toate informatiile si exemplele necesare, de la fotografiile de diploma pana la fotografii cu albumele tiparite.

Daca ati ajuns cu lectura pana aici, sunteti incantati de exemple si vreti sa colaboram, tot ce ramane este sa va atasez oferta mea de pret, care sper ca va fi pe placul vostru.
Serviciile oferite de mine sunt premium, cu sedinte foto lungi, editare si retusare profesionala, prin urmare trebuie sa tineti cont de serviciile primite atunci cand comparati cu alte oferte
Iata cateva exemple de albume livrate elevilor:
Va multumesc pentru interesul acordat, ne vedem la clasa si ne auzim pe pagina de facebook sau telefonic la 0745945882
Toate cele bune !

You may also like

Back to Top