Locurile in care putem sa fotografiem se impart in general in doua, locuri in care nu platim si locuri in care platim.
Voi lua intai prima categorie si va voi arata cateva exemple, dar vreau sa fac urmatoarea observatie importanta:
De la un an la altul, un loc in care nu se platea devine cu plata sau chiar nu vrea sa mai primeasca elevi deloc daca acestia nu au banchetul acolo.
As mai face inca o observatie, si anume ca tariful practicat de o locatie variaza de la an la an si daca elevul care a aranjat colaborarea cu locatia respectiva are ceva cunostinte acolo.


1, Locuri in care nu se plateste:
Observatie: Locurile in care nu se plateste sunt locuri in care trebuie obtinuta permisiunea de a merge acolo, si de regula lucrul asta dureaza, poate chiar mai mult decat intr-un loc in care se plateste.

Elevii sunt cei care trebuie sa sune si sa obtina aprobarea pe data dorita, cu mentionarea orelor de prezenta !

0. Palazzo

Motivul pentru care am pus 0 in fata acestei locatii este ca in 2021 a fost punctul zero al sedintelor foto de absolventi. 90 la suta din  clase au dorit sedinta foto la Palazzo, si privind imaginile nici nu este greu sa ne dam seama de ce.

Pe langa faptul ca nu ni s-au solicitat bani, conducerea a fost totdeauma deschisa si prietenoasa fata de solicitarile noastre si am fost lasati sa facem ce dorim la locatie.
De asemenea, locatia este incalzita in lunile reci si tot ce ne cer este sa nu facem mizerie si sa lasam locul asa cum l-am gasit !

Locatia aceepta elevi de regula in zilele de Luni, Marti si Miercuri, rar Joia si nu accepta in Weekend sau Vineri
1.a VOX Technology Center
Aceasta locatie este una la care nu m-as fi gandit daca elevii unei clase nu ar fi sugerat-o. A fost o mare surpriza sa gasim acolo intelegere si colaborare, acces nelimitat atat in holul principal cat si pe terasa de deasupra. Mai jos aveti cateva fotografii de la locatie. Un lucru de mentionat este ca la VOX lucrurile se misca foarte greu asa ca trebuie obtinuta aprobarea de fotografiere cu mult timp inainte de sedinta foto.
1.b Venue

O gazda minunata an de an, Venue primeste absolventi dupa ce in prealabil a fost obtinuta aprobare. Fotografiile care se pot face aici sunt superbe, atat la exterior cat si la interior.
1.c Parul Iulius Town

Aceasta locatie are multe de oferit si dupa obtinerea aprobarii, care dureaza cateva zile, posibilitatile sunt multiple:
1.d: Hotel Ambasador
Hotel Ambasador a fost o gazda neasteptat de primitoare iar fotografiile realizate acolo mi-au depasit cu mult asteptarile. De mentionat ca aprobarea dureaza ceva:
1.e Flonta
Fie ca vorbim de Lakeside, de unde avem privelistea frumoasa cu lacul, sau de terasa si restaurantul de langa, Flonta este superba in orice vreme si anotimp:
Atunci cand alegeti Flonta trebuie sa discutati telefonic cu managerul daca este permisa fotografierea la interior si pe terasa, in 2022 nu a fost, am putut sa facem fotografii doar afara.
1.f Anturaj

Situat vizavi de UVT, Anturaj este un pub/restaurant care ne-a primit cu bratele deschise ani la rand si pentru acest lucru, le multumim!
1.g Bierhaus si diverse alte puburi. Sunt locatii cu caracter dar care de regula sunt aglomerate si nu ofera asa multe oportunitati ca o locatie de evenimente.
1.h Scottish pub si diferite cafenele din Piata Unirii
Aceste locatii nu sunt locatii principale, sunt locatii gen unde intram si cere voie sa facem cateva fotografii, dar merita cu siguranta efortul
1.i Piata Unirii si stradutele adiacente
1.j Parcul Rozelor si alte parcuri
1.k Salile de banchet gen Venue, Tresor, Galla, etc. Sali superbe in care se pot face fotografii care te lasa cu gura cascata. Nu le voi mentiona aici pentru ca fac parte din categoria salilor inaccesibile sau pe bani pentru cei care nu fac banchetul acolo, si vor fi trecute mai jos la categoria nr.2
2. Salile platite. Cu tarife intre 250 si 1000 ron pe ziua de fotografiere, aceste sali arata fantastic, ofera posibilitati de fotografiere indiferente ca e vreme rea sau buna si au program limitat la un anumit numar de ore.Ar fi  Nora Prestige, Villa Trevi, Galla, Casa del Sole
2.1 Villa Trevi
Locatia platita preferata de anul trecut, pune la dispozitie un apartament de lux si tot exteriorul si interiorul domeniului, in schimbul sumei de 100-200 Euro pe clasa, cel putin atat costa anul trecut

2.2 Nora Prestige
O locatie frumoasa, recent construita, la fel ca Villa Trevi, care pune la dispozitie interiorul pensiunii cat si zona de piscina si foisor, in schimbul unui tarif pe care va trebui sa il negociati cu ei. Un elev cu cunostinte si bun negociator a scos suma de 250 RON pe zi anul trecut. Oportunitatile sunt multiple si cu siguranta e o alegere top 3 locatii platite.

You may also like

Back to Top