Organizarea unei sedinte foto cu burtica este un lucru minunat in viata unui cuplu cu bebe pe drum, si alegerea unui fotograf pasionat si rabdator care sa fotografieze si sa retuseze cu placere, este importanta. Fotografierea burticii este mult mai facila in conditii de studio, unde mamica are temperatura controlata, nu trebuie sa mearga pe jos, dar fotografierea in natura nu are pereche, cadrele sunt unice si irepetabile si surprize placute sunt la tot coltul.

Din perspectiva mamicii, sedinta foto necesita efort, accesorii pe care sa si le pregateasca din timp, rabdare, si daca bebe este aproape de a se naste, si o mare doza de curaj.
Din perspectiva fotografului, o asemenea sedinta foto presupune documentare asupra locatiilor, utilizarea unor mijloace de iluminare care sa scoata subiectii in evidenta, in acest caz blitzuri puternice care sa faca fata soarelui, o doza serioasa de cunostinte de retusare incat sa corecteze ambianta si efectele secundare a utilizarii blitzului in exterior.

Dar cand toate se aliniaza, rezultatul este unul minunat, asa cum puteti vedea mai jos:

You may also like

Back to Top