Dragi elevi, in calitate de fotograf de fashion si beauty, prioritatea activitatii foto de sfarsit de an este ca voi sa aveti parte de un shooting relaxat, realizat in conditii de siguranta si comfort, sa primiti o multime de fotografii faine, retusate profesional, pe care sa le publicati pe retelele de socializare.
Pentru a raspunde provocarilor din perioada actuala si pentru a va oferi cea mai buna experienta la sedinta foto, fiecare elev este programat de la o anumita ora, nu se intalneste cu alti colegi, nu se asteapta in grup pana cand vine randul la fotografii.

Functie de pachetul foto ales, aveti parte de 30 sau 60 de minute doar ale voastre iar imaginile sortate vor fi editate sau retusate profesional astfel incat voi sa aratati perfect. Dupa primirea imaginilor, veti alege coperta albumului propriu, veti alege ce imagini apar in cele doua deschideri proprii si ce imagine apare in albumul colegilor.
Mai jos aveti oferta foto, cu 2 pachete, unul ce cuprinde strictul necesar pentru realizarea albumului de absolvireĀ  si unul complet, cu mentiunea ca toata clasa trebuie sa se hotarasca la un pachet anume, 1 sau 2.

Pentru exemple foto si alte detalii, va rog sa vizitati celalalte articole de pe aria de absolventi sau faceti click aici:

You may also like

Back to Top