Am fost foarte incantat atunci cand mirii au aceptat propunerea mea de a merge pe Transfagarasan la sedinta foto. Stiam ca este un risc sa mergem acolo, vremea se poate schimba intr-un minut (daca vine un front noros nu se mai pot face fotografii iar temperatura, care si asa sta pe la 9-10 grade, scade imediat la 4-5), sunt foarte multi turisti si mai nou se sta bara la bara cu orele pe ultimii kilometri de urcus pana la Balea Lac.
Dar privelistile si oportunitatile de fotografiere fac ca riscul sa merite, muntele a tinut cu noi si am avut parte de un fundal minunat si o lumina deosebita.
Daca vremea a tinut cu noi, nu acelasi lucru pot sa il spun despre trafic, August e luna de concedii si asemenea noua, multi turisti au ales Balea Lac ca destinatie, astfel incat pe ultimii cativa kilometri am stat mai bine de 2 ore in masina bara la bara pe urcare, lucru de care este bine sa tineti cont daca mergeti in plimbare in aceasta perioada, mai ales in weekend.
Mai jos vedeti o parte din ce a iesit, cu o editare potrivita ambiantei, si sa tineti cont ca mirii se imbratiseaza atat de mult si din cauza frigului :D

You may also like

Back to Top