Alegerea unui fotograf este mai importanta decat pare la prima privire si deseori doar dupa nunta ajungeti sa va dati seama de acest aspect. Fotograful este persoana cu care petreceti mai mult timp in ziua nuntii decat cu  perechea voastra.  Atunci cand alegeti un fotograf profesionist pentru nunta voastra alegeti o persoana care doreste sa stie cum v-ati cunoscut, ce gusturi aveti, cum va place sa va exprimati dragostea unul fata de celalalt. 
Fotograful este cel care doreste sa va cunoasca parintii, fratii, prietenii pentru a se asigura ca
amintirile  pe care  le creeaza va vor emotiona o viata intreaga , este martorul iubirii voastre si la nevoie  poate fi ghidul vostru  in acea zi plina de minuni, emotii si lacrimi. Fotograful va studiaza si va pune in valoare  partile bune, este o persoana sensibila si educata care isi dedica  toata ziua voua si toata saptamana editarii  imaginilor de la nunta voastra.
Fotograful profesionist se informeaza in legatura cu desfasurarea evenimentului vostru, in legatura cu locatiile in care se desfasoara momentele cheie, le viziteaza la nevoie, studiaza lumina disponibila si aduce surse de lumina daca considera ca lumina ambientala nu va avantajeaza in acea zi la acea ora. Fotograful profesionist nu concepe sa trimita pe altcineva in locul lui pentru ziua voastra cea mare, pentru el voi sunteti unici iar evenimentul vostru este evenimentul saptamanii lui.
Activitatea pe care o puteti vedea pe site-ul meu este rezultatul a mii de ore de munca, de studiu, sute de perechi mi-au acordat increderea si au dorit sa retraiasca evenimentul prin ochii mei. 


Dragi mirese si miri, fotografia si videografia sunt doua lucruri diferite, trebuiesc facute de doi profesionisti inspirati si moivati prin urmare oferta foto nu include servicii video. Recomandarile de videografi le voi face functie de dorintele si bugetul dumneavoastra, doresc sa va recomand doar profesionisti dedicati, nu solutii de buget care rareori aduc satisfactie.


Va multumesc! Costel
Back to Top